Hanita’s Diaper Bag

The Urban Mama

I’m so grateful that I found this affordable diaper bag just in time when I need one for traveling with my 5mos son. The brand is cocopop diaper bag, 100% made in Indonesia, very chic and stylish it is. What I really love about it is. : it doesn’t even look like diaper bag at all, no one had ever noticed. Mine is Jack and Jill vintage flowers print, can also act as a stroller bag. But I prefer just sling it on my shoulder. Now dear son is 10mos and it still rocks for keeping extra items like toys and snacks. Big space, many compartements, very manageable no bag organizer needed. So these what u can see after open the zipper:

1. Changing pad included with the bag purchase
2. Metalmom cloth diaper & liner frog
3. Wet bag from coolababy
4. Travel pack baby wipes
5. Change cloths : bib, 1pc shirt and 1pc pants
6. Ring sling Brown Retro from Oopa baby sling (I’m addicted to babywearing)
7. Snacks : Baby Choice & Gerber graduate puffs
8. A toy car
9. A baby board book
10. Paulo Coelho’s novel (mine, nerd mommy)
11. Minyak telon (for him), antiseptic hand gel (for me), both are in teeny weeny bottle size
12. My stuff : LV wallet, 2 cellphones
13. Hubby’s stuff : his wallet, this I don’t mind at all
14. Last but vital : my house keys!

12 Comments

  1. ipeh
    Musdalifa Anas April 4, 2010 at 7:10 am

    Motif baby slingnya keren. Diaperbag dari cocopop bagus2 yak, kemaren2 liat koleksinya di pameran Sency motifnya retro abis. Diaper bag Hanita yg ini juga keren, muatnya banyak juga ya mam?

  2. thelilsoldier
    inga April 4, 2010 at 7:46 am

    slingnya keren.

  3. meralda
    meralda April 4, 2010 at 9:10 am

    tasnya keren! baby’s very first mealtime book-nya juga lucu :)

  4. eka
    Eka Wulandari Gobel April 4, 2010 at 10:02 am

    diaper bag nya asyik banget!
    dan enzo/dante pun sekarang mulai beralih ke clodi Metalmom lho.. murah meriah! :-)

  5. April 5, 2010 at 12:10 am

    i love diaper bags that don’t look like diaper bags :) tasnya keren, dan asik juga tuh multi-fungsi gitu.

  6. Hanita Zuni
    Hanita Fatmawati April 6, 2010 at 10:33 am

    i’m signing in mamas!

    @Musdalifa : yup keren mom, konon ini sampe di pasaran filipina jg! Punyaku muat banyak…konsekuensi jd agak berat, klo udah gitu kasih aja ke papanya lol

    @Inga : thanks a bunch!

    @Sri Eka : tos yuk…MM clodi ramah di kantong dan versatile untuk dipakai bersama insert apa saja

    @Meralda : thank u dear…bukunya lucu ya se’lucu’ harga importednya huhuhuhuuu

    @Thalia : bener say, berharap semoga awet sampai anak beranjak gede dan fungsi hanya sebagai woman handbag aja, pasti lebih lucu dgn wujud yg lebih slim

  7. weendee
    Windy April 6, 2010 at 10:50 am

    Droolllling sama oopababy nya ;)

  8. Hanita Zuni
    Hanita Fatmawati April 6, 2010 at 11:04 am

    @windy : kompor mode on…hayuh atuh say hamil lagi, tagih temen2 and kel buat patungan ngado ini. Ntar keburu motifnya unavailable lohh

  9. otty
    Pangastuti Sri Handayani April 8, 2010 at 9:37 am

    Clodinya motifnya lucu ya :)

  10. Hanita Zuni
    Hanita Fatmawati April 8, 2010 at 9:41 am

    iya say…motif dotty blue, semoga metalmom release lagi motif2 baru yg lucu yah

  11. Mirza Resita
    April 10, 2010 at 9:37 pm

    wahh..tasnya keren!mine, seems pale
    btw snacknya sma persis dgn Kido, gerber graduates rasa sweet potato & baby choice veggie,enak!

  12. Hanita Zuni
    Hanita Fatmawati April 12, 2010 at 8:37 am

    hai mama hermin…yours is pale, hmm upgrade aja say sama yg cathcy biar semangat pergi2 bawa Kido

    gerber and baby choice, favorit…but…Baim mau aku sapih ahh dari dua biskuit impor itu hihihi

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.