Photographically Fun

Putri Listyasari

Having a new little family and especially  having a child, is the most wonderful thing in my life and somehow I just want to shout out loud so that the world knows but of course I didn’t shout out loud in front of my house or at public places. Yes, we took the pictures and share it with the world (thank you Internet).

Ingredients:

  • Your lovable family.
  • Camera.
  • Tripod.
  • A private place where you can do all silly pose without feeling awkward (we do this shoots at the garage).
  • Bunch of happiness.

Directions:
Set the tripod and the camera, don’t forget to set the camera on Self-Timer mode. Ready…and, pose! Smiles!

Don’t forget to add lots of fun! (You can also give some Photoshop for final touch.)

Information:

This D.I.Y Family Portrait is perfect for those whose husband is an ‘I-say-No-to-camera’ person. :)

Enjoy.

Thanks to Nyanya, who inspired me to take the D.I.Y Family Portrait…

12 Comments

  1. eka
    Eka Wulandari Gobel September 24, 2011 at 1:42 am

    hihihi..lucu photonya :)
    keren deh beneran, keren..!

  2. ninit
    ninit yunita September 24, 2011 at 5:14 am

    puuuut…
    bener kata eka, fotonya keren banget :) sukaaa! seru dan natural banget. yang paling penting, santai :)

  3. ghifAruni
    meccarania dila September 24, 2011 at 5:27 am

    ” This D.I.Y Family Portrait is perfect for those whose husband is an ‘I-say-No-to-camera’ person ”

    hahaha, suami gue banget tuh! tapi seruu jadinya :)

  4. nyanya
    almaviva landjanun September 24, 2011 at 8:32 am

    aiiiihh..senangnya menginspirasi :D Seruuu fotonya kocaaaakk!

  5. September 24, 2011 at 9:52 am

    @ mecca : halo bunda aruni, ketemu disini nih.. same to me too soal foto2an, abinya anak2 ogah (pake huruf gede2) semua kalo disuruh sukarela foto2 berame2.. jadinya sering candid atau dibawah “ancaman” wkwkwkwk…

    untung sekarang byk aplikasi di komp /hp yg lucu2 buat memoles foto2 kamera hp/digcam jd kayak foto2 -ngarep mirip- pro, jd it is true that “photographically-fun”

  6. Putri Listyasari
    Putri Listyasari September 24, 2011 at 10:59 am

    Hihi.. Terharu dibilang keren.. :D
    Makasih ya, mamas.. :*

  7. Putri Listyasari
    Putri Listyasari September 24, 2011 at 11:08 am

    Mecca dan Mamarini, hihi.. Suka dongkol ya kalo ada acara keluarga suami susah diajak foto, apalagi ujung2nya suka ngeluh kalo foto saya sama Sophie jadinya lebih banyak daripada foto dia dan Sophie (anak saya), hehe..

    Iya, untung bgt skrg bnyk program photo-editing yg mommies friendly! :D

    * A picture paints a thousand words… Capturing every precious moment of us.. Someday, it’ll reveal you stories.. * (apa sih, Put.. Sok2an puitis.. Hehehe..)

  8. Ika_Ps
    Ika Ps September 25, 2011 at 12:17 am

    * A picture paints a thousand words… Capturing every precious moment of us.. Someday, it’ll reveal you stories.. *
    yang ini tooop banget mama sophie! gak sok puitis kok, betapa serunya saat sophie besar dgn bangga nunjukin ni foto di depan kelasnya sambil cerita, beda ma foto kluarga kita jadul posenya begitu2 wae hehehe… tfs yaaa….

  9. siska.knoch
    Siska Knoch September 26, 2011 at 12:08 am

    kereeennn :D suka sama foto-fotonya…!

  10. mabhy24
    sarikembang October 2, 2011 at 1:01 pm

    kereennn dehh :D

  11. aya
    aya October 12, 2011 at 9:18 pm

    sukaaaa….waahh jadi pengen nyontek gayanya yang seru abis….hehehe…

    ayah Shoji juga termasuk anti kamera neeehh
    Tips nya oke banget deh TFS ya mba put :D

  12. siscamaya
    Sisca Maya Ary October 24, 2011 at 2:11 pm

    patut dicoba nih :)

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.