Bugaboo Bee+

charissarhanie

  

I am a big fan of cute strollers since I don’t know when. I’ve been crazy about this bugaboo bee for quite sometimes and lucky me, my dearie husband bought me one as my birthday present last 2010. The one I have is the latest line for Bugaboo bee called Bugaboo Bee+ or Bugaboo Bee 2010, basically the just improved some old features of earlier Bee editions.

Pro:

  • Stylish, err… should I explain more?!
  • The manoeuvre is superb! It rolls easily in both smooth and rough surfaces. Like they said, it pushes like a dream *smile*
  • Reversible seat direction.  The direction of the seat can be set either forward or rear facing.

 

 Keira: forward facing; Nadine: rear facing

  • Height adjustable handle-bar
  • Adjustable seat height, with wider seating space. It gives more room and long use for your stroller.
  • Seat reclines to 3 positions. We, especially Nadine, love the (almost) complete flat one. 
  • Large under seat basket
  •  Exchangeable hoods with assorted colours.

Cons:

  • Expensive, compare to the older version
  • Not an umbrella stroller
  • The wheels are a bit slippery so it is a bit tricky if you want to take it to the escalator. Actually, no stroller is designed to for escalator usage, so better use an elevator to travel storey by storey.
  • Weigh about 7-8kgs; to me it is not quite a lightweight stroller as they promote it to be.
  • Expensive add-ons, and spare parts are shipped from the Netherlands directly by order(s) should you need to exchange anything. But great after sales service.

 Personal Experience:

Love it from the first try; I think it’s a well-designed city stroller. We bought the wheeled-board upon Nadine’s arrival to slightly modify it into a ‘double-stroller’.

 Verdict: Keira loves it and sometimes when she said she’s too lazy to stand or walk by herself, I can ask her to share with her baby sister with arrangement like this.

 

 This is how we utilize the wheeled-board

 I am glad that we decided to bring this during our last overseas trip (and still consider bringing it with two kids on tow for the next trip). It is not a very lightweight stroller but it handled long day trips walking around cities with different types of pavement perfectly, hail to its sturdiness!! Not to mention all the adornment and silent compliments we received! Ahahaha…

16 Comments

  1. ninit
    ninit yunita March 6, 2012 at 6:31 am

    wowww keren banget ini strollernya ran :)
    selalu mupeng kalo liat. desainnya bagus dan manuvernya enak.

    1. charissarhanie
      rani nurcharissa March 6, 2012 at 10:54 am

      iya emang enak banget, suami juga ngasih lampu ijo karena suka sama manuvernya yg enteng

  2. ipeh
    Musdalifa Anas March 6, 2012 at 8:02 am

    Keren banget deh Ran Strollernya. Nadine dan Keira mirip ya, cantik :)

    1. charissarhanie
      rani nurcharissa March 6, 2012 at 10:55 am

      ehehe, makasih ya. emang mirip sih, sama2 muka bapaknya, hahaha..

  3. otty
    Pangastuti Sri Handayani March 6, 2012 at 9:01 am

    “Penyakit” lo ini ga sembuh2 ya, Ran :D Tapi beneran deh stroller ini kereeennn idaman semua wanita *halah*. Wheeled-board tambahannya juga oke tuh.

    Gue pernah cengar-cengir dorong bugaboo di mothercare, pas Imron liat harganya dia langsung mendelik hihi…

  4. charissarhanie
    rani nurcharissa March 6, 2012 at 10:58 am

    iya nih ty, udahlah gak sembuh2 malah nularin ke emir jadi ikutan doyan juga, hahaha..

  5. mamarina
    Marina Astriana March 6, 2012 at 11:55 am

    Akhirnya, keluar juga review-an ni stroller ran. Selalu suka sama designnya, warna-warni pula, sayang ga pernah di epruf sama bos, heheheh. Ditunggu review-an stroller berikutnya ;p hugs n kisses u kk keira dan ade nadine xox

    1. charissarhanie
      rani nurcharissa March 6, 2012 at 8:12 pm

      hehe, ini juga diapprove krn bos besar juga suka, wkwkwk

  6. March 6, 2012 at 12:44 pm

    wah, ini stroller rani yang bertahan paling lama nih! hihihi… :P tapi keren ya bisa jadi pseudo-double stroller kalo dipakein wheel-board. pas banget!

    1. charissarhanie
      rani nurcharissa March 6, 2012 at 8:16 pm

      haha, thalia bisa ajaaa.. Iyanih sementara masih bisa dipake utk dua anak. tapi agak susah juga pas giliran dua2nya pengen tidur, rebutan deh :p

  7. dita
    Anindita March 6, 2012 at 2:05 pm

    Love this stroller too ;) pas juga buat travelling meskipun ga seenteng yg memang khusus travelling :p hehehe.. Sbelum pny yg bee belinya yg cameleon, tapi kok jadi ribet bawanya? Hihi..yg cameleon dijual trus ganti yg bee deeehh.. :)

    1. charissarhanie
      rani nurcharissa March 6, 2012 at 8:18 pm

      dulu juga naksir yg cameleon, tapi nampak ribet aja kalo dibawa jalan. akhirnya beli bee aja deh yg lebih gampang buat dipake di kota semacem singapur sini.

  8. wulan_aqua
    Wulan Aquariyanti March 7, 2012 at 8:06 pm

    Ini stroller idaman setiap ibu!

  9. ninaKriya
    nina kriya June 19, 2012 at 2:29 pm

    love this stroller too :)

  10. uy_uy
    uy_uy January 20, 2014 at 10:57 am

    Hi mbak rani. Bee nya bisa dibawa sampai gate kan kalau naik pesawat? soalnya kan bukan umbrella stroller gitu.

  11. atjg
    atjg August 23, 2014 at 1:44 pm

    Hi Mba rani.. mau tanya beli wheeled boardnya dimana ya ?? ada di jakarta ? aku juga lagi nyari nih.. thanks ya..

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.