The New Beginning

The Urban Mama
    Is it true that when you’re pregnant, you have to double your food intake, because you’re eating for two?
    Do spicy foods cause miscarriages?
    Is it safe to eat fish during pregnancy?

If you are pregnant or planning to become pregnant, discover what to expect during pregnancy period, help you to make wise decisions, and increase chances for a happy and healthy outcome.

Find everything about pregnancy and get tips and tricks for your new born baby with Mothercare at:

Mothercare‘s “THE NEW BEGINNING” SEMINAR
Day/ Date: Saturday, 26th March 2011
Time: 10.00 AM – 12.00 PM
Venue: The Maestro Function Hall, Plaza indonesia Extention level 4
Speaker: Dr. Febriansyah Darus, SpOG (Kemang Medical Care)
Registration: Rp. 50,000,-

RSVP to Nur Alfiya 021-3520729 ext. 187 or e-mail to [email protected]

Making your life partner into your pregnancy partner can make a big difference in how much you enjoy your pregnancy.
Pregnancy can be the most wonderful opportunity to bring a couple together as a solid team. When men are given the means to assist, pregnancy can make the relationship between that man and his pregnant partner exceptionally strong — strength a couple will need when baby arrives!

9 Comments

  1. eka
    Eka Wulandari Gobel March 21, 2011 at 8:17 am

    suka deh sama gambar preggie mama-nya..
    cantik & keren!
    duuh.. jd pengen hamil lagi deh.. #ehh

    1. ernanrea
      ernanrea March 21, 2011 at 9:43 am

      agree… gambar preggie mama nya keren, aku bisa gag ya kalo hamil lagi sekeren itu? last 2 pregnancy was all “bulet” , hehehehe…..

  2. Sidta
    Dian Arsita Kurniawati March 21, 2011 at 8:28 am

    yg penting ngilmunya dl kaka ekaa …
    hamil sih tinggal nodong bapaknya anak-anak *kabur*
    btw, suka kalimat ini; Making your life partner into your pregnancy partner can make a big difference in how much you enjoy your pregnancy.

  3. siska.knoch
    Siska Knoch March 21, 2011 at 9:40 am

    Seru deh kayaknya, apalagi liat pembicaranya. jadi inget jaman hamil Migu dulu :) hhmm?? mama Eka mau ngasih adik buat Enzo Dante? *Seru deh kayaknya, apalagi liat pembicaranya. jadi inget jaman hamil Migu dulu :) hhmm?? mama Eka mau ngasih adik buat Enzo Dante? *kabur bareng Sidta*kabur bareng Sidta*

  4. ninit
    ninit yunita March 21, 2011 at 10:01 am

    wah buat bumil kayaknya wajib ikutan deh acara ini… informatif banget!

  5. sLesTa
    shinta lestari March 21, 2011 at 10:19 am

    ih tampak bakal seru banget ini.. senang ya sekarang banyak acara2 seperti ini yang dibuat supaya para mama dan calon mama bisa mendapatkan ilmu lebih banyak untuk mempersiapkan diri mengalami phase baru. keren!

  6. dinhie
    Dini Retno Utami March 21, 2011 at 10:27 am

    pengen ikuuut…bumil 31w ga terlambat buat ikutan kan yah??? :D

  7. amie kumala
    Hutami Kumala March 23, 2011 at 2:04 pm

    kayaknya seru nih…sayang udah gak jadi preggers lagi. tapi boleh ni infonya disampein ke temen-temen bumil :D

  8. LESTARI YUDIASTUTI
    LESTARI YUDIASTUTI March 24, 2011 at 3:16 pm

    kapan ya diadakan acara seperti ini di surabaya,….:)coba tahun 2010 kemarin ada acara seperti ini, pasti ikut deh….sekarang pun masih ingin ikut tapi sayang tidak di surabaya….;-)ayo..ayo kapan ada acara tentang mother and baby di surabaya…..datang datanglah ke kota pahlawan :)

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.