1

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

dear mamods,

Forum Birth Club kenapa udah gak ada lagi ya? padahal itu sangat sangat ngebantu dan ngebangun support system.
Waktu hamil pertama sekitar akhir 2011 nemu birth club dan kita sahabatan sampe skrg, ngelewatin ups and downs bersama terutama masa masa baby blues
Semoga bisa diadakan lagi yaa :)

2

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

teteh,
hi teteh... terima kasih atas sarannya ya. 

? love to write and run - a bus transjakarta passenger ?
@ninityunita

3

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Dear Mama Mamods,

mohon saran kl mau post foto di forum pakai apa ya? Sy sudah coba pakai photobucket & copy link image tp selalu invalid.

Ada saran lainnya?

ainasofia & aisyavira's mommy

4

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

dhetiezhar,
bisa coba pakai flickr atau dari facebook mama Rasti.
Semoga bisa yaa

Love my kids

twitter & IG : @ndiievania
blog : https://ndiievania.wordpress.com/

5

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Setuju! Sepertinya perlu tuh section khusus bagi tips

Harry wrote:
Thalia , aku suggest section untuk posting useful links untuk tips, kid's education atau kid's science. Bagusnya satu post satu link, dan harus dikasih brief descriptions (tapi jangan copy-paste dari websitenya.. haha)

6

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Halo mama-mama urban mama (kebanyakan mamanya :D)
Baru bergabung 2 bulanan ini nih Saya.
Anwy kalau mau buat artikel bisa kapan aja dikirim? Atau nunggu posting TUMS editor choice y?

7

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

arina-robbi,
halo mama, salam kenal yaa..
kalau mau kirim artikel bisa langsung aja kok. nggak perlu nunggu siapa-siapa.
nanti artikelnya ditampung dan di cek sama editor TUM dulu sebelum tayang. :)

Yuk-yuk kirim artikel yang banyak

Love my kids

twitter & IG : @ndiievania
blog : https://ndiievania.wordpress.com/

8

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Selamat datang Arina, yuk ramaikan forum dan kirim artikel yaaa, ditunggu

Ibunya Mika yang selalu pengen punya waktu banyak buat Mika

http://dieta.web.id/

9

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

http://bit.ly/2WazZ34

10

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

hi moms biasanya kalo mau tau notifikasi thread dimana ya ?

11

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

halooo salam kenal mamaaaa
aqu baru bergabung nich..

12

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Halo bu, 

Mau sharing minggu lalu Aku sama Anak Aku join trial di Twinkle Stars EEC &  Ben's Daycare Margasatwa.
Mereka ada Cabang baru di Margasatwa, dan lagi ada promo free registration fee untuk program daycare plus schooling Nya 

Daycare plus schooling 
Registration fee: Rp 3.500.000 
2-6 Years Old 
3x/week: Rp 2.650.000/ month 
5x/week: Rp 2.750.000/ month 

Montessori Class (Schooling only) 
1 year development fee: Rp 4.000.000

Toddler 18 MO - 3 YO
Tuition:
3x/week: Rp 1.500.000 
5x/week: Rp 1.600.000 

Pre-K 3-4 YO 
Tuition: 
3x/week: Rp 1.700.000 
5x/week: Rp 1.800.000 

Kindy 4-6 YO 
Tuition 5x/week: Rp 2.000.000 

ini nomor contact sekolahnya: 
081513449094/ 087878220284

13

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

maaf bund mau tanya setelah kuret dan pasang kb iud 2 minggu boleh bekerja lagi ga . apa lagi saya kerjanya di salon
trimakasih

14

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

--removed--

15

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

--removed--

16

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Hi mommies, mau share pengalaman baru untuk anaku, masa Pandemi gini masih worry banget buat kemana2 apalagi buat si kecil, terpaksa deh hampir 5 bulan ga sekolah ketemu sama temen2nya. 
Minggu lalu baru banget dapet program Sekolah Rumah by Twinkle Stars EEC.... 
Programnya pakai montessori dan kurikulum Indonesia juga.... teachernya datang juga dengan protokol kesehatan (masker dan face shield). 
buat para mommies yg lagi cari Sekolah Rumah ini recommended banget, hubungi aja adminnya langsung 081513449094.

17

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

MAMA SHAKIM +27604787149 , Website:http://www.mamashakim.co.za .Specialist in lost love , Business boosting , get promotion at work , recover stolen cars, money , items , weak erections , lotto charms , jack pots charms , penis enlargement herbals, Family probs in USA,EUROPE,SOUTH AFRICA,ASIA,AUSTRALIA,ZEALAND,
Do you have any problem with marriage or divorce? Heal barrenness, Men who cant perform their duties? Family issues, Lost lover back in 2 days, love portion, pay you lobola, stop your man or women from cheating and be yours only, Remove curses, job promotions, desire wealthy, want to have Twin, love attraction, night mares, Revenge to man stokers, Win court cases, want to win tender and games,removing evil spell from home or business, witches, misfortune, bad luck, lost or stolen things doesn't matter how long, boost your business, SANDAWANA OIL,bad smell or smell dis charge, mental illness, pass your exams or matrics and many more life problems. WHATS UP Mama Shakim ON +27604787149.

18

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Delighted Friday a person and all, we include manufactured it.The Arizona Cardinals and the unwind of the NFL are nearer and nearer in direction of re-opening and that implies we could include some enjoyment information coming shortly.Until finally then, permits attain the working day begun with a feel over the net upon your Arizona Cardinals.Fourth-and-15 Onside Kick Solution TabledNFL home owners undertake 4 suggestions improvements for 2020 seasonContract Or Not, Patrick Peterson Setting up For 'Remarkable Yr'Cornerback goes into closing 12 months of package aiming for NFL Defensive Participant of YearNo Kyler Murray-Toward-DeAndre Hopkins Passes -- YetArizona Cardinals Formal Personnel Net I Arizona Cardinals AZCardinals Deionte Thompson Salute to Service Hoodie.comPeterson: 'The Sky The Minimize'CB Patrick Peterson satisfies the media and discusses what his offseason incorporates appeared such as, staff members conferences and the long term of the security.Within The Cardinals Locker RoomThe ultimate shots in opposition to inside of the Cardinals locker place prior to and soon after online games past year.Cardinals Include 2 - Operate Video game ImportanceIf Kyler Murray is the maximum major participant towards the good results of the offense inside of 2020, then Kenyan Drake may possibly simply just be the instant-optimum. Craig Grialou and Mike Jurecki explore Drake's well worth as a managing back again (and the jogging video game as a entire) within just the offense Adrian Wilson Hoodie.Significant Purple Rage - Larry Facilities Claims DeAndre Hopkins Will Deliver 'Puppy Way of thinking' Towards Cardinals' OffenseFormer Cardinals RB Larry Facilities linked Paul Calvisi and Ron Wolfley towards speak concerning the future of the offense and the mindset that DeAndre Hopkins will deliver in direction of the device. Additionally, come across out why Patrick Peterson is positive that his 2020 year will be oDeAndre Hopkins believes he's easiest WR, is enthusiastic more than Kyler MurrayDeAndre Hopkins believes he's the great vast recipient in just the sport and appears in advance towards taking in a continual quarterback toward expand with https://www.cardinalssalutetoservice.com/48-Miles_Brown.Cardinals' Patrick Peterson constructive more than deal, gained't make it possible for it distractPatrick Peterson explained he's positive the Cardinals may perhaps broaden him just before the time, nonetheless if not, he gained't enable it distract him at the time the period starts https://www.cardinalssalutetoservice.com/90-Sojourn_Shelton.Cardinals CB Patrick Peterson cautious relating to NFL return against coronavirusCardinals cornerback Patrick Peterson contains a entrance row seat of how critical in the direction of acquire the coronavirus. His spouse, Antonique, is doing the job in just a regional ICU.Cardinals' DeAndre Hopkins: 'I comprehend I'm the easiest' vast recipient within the NFLYou're taking what oneself count on once by yourself talk to clean Arizona Cardinals large recipient DeAndre Hopkins where by he stacks up versus the ideal wideouts within the league.Bickley: Patrick Peterson claims 'huge calendar year' that may well variation his legacyAfter some ups and downs the final 2 seasons, Arizona Cardinals cornerback Patrick Peterson is getting in touch with for a dominant time, 1 he specifications for his legacy.Jalen Thompson referred to as Arizona Cardinalsgreatest underrated 2020 playerHe performed perfectly sufficient down the extend for the Cardinals toward stand pat at stability this offseason.4 posture battles for commencing careers toward see for Arizona CardinalsThe beginning lineup is generally mounted, nevertheless immediately cope with, defensive close, within just linebacker and security all will include competitors in direction of start off.Corey Peters states digital understanding interval a Excellent probability for some avid gamers"This is a condition wherever on your own can't search for an justification Christian Kirk Hoodie," Peters stated. "By yourself've bought in direction of appearance for expert services and spot your perfect foot ahead."NFL creates 4 guidelines/bylaws modifications for 2020 seasonThe onside kick rule was not permitted Thursday.Kenyan Drake won area constraints upon long term output inside 2020Drake, if wholesome, should really Deliver the Cardinals everything they haven't experienced because 2016 a working back again with a massive time.NFL going in the direction of future step of reopening staff facilitiesCoaches may well be in a position towards return toward personnel amenities future 7 days Darrell Daniels Salute to Service T-Shirt.

19

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

dhira rahman wrote:
mbak-mbak moderator...
kapankan signature kita akan nongol?..
makasiih..


https://shrinke.me/m7604z

20

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

https://shrinke.me/m7604z

21

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

https://shrinke.me/m7604z

22

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Ayah/Bunda..Nah aku mau share nih..program sekolah rumah dari sekolah Twinkle Stars di Jakarta..Anakku Al, itu rada rada aktif, umurnya sih 3 tahun..tapi susah banget mau ikutan online..Emang sebelumnya di kelas pas sebelum pandemi juga susah sih..karena aktif juga…Terus aku nemu deh, program sekolah rumah dari ig namanya twinklestarjktJadi di sekolah rumah ini, ada 2 pilihan, bisa anak yang datang ke rumah, atau gurunya ke rumah.
Untuk anaku, aku pilih yang guru datang ke rumah. Seminggu 3 x, durasinya 1 jam 30 menit. Terus mereka pake system Montessori, jadi belajar di rumah dengan alat –alat peraga dan metode belajarnya..gurunya bawa alat-alat bantu dan bahan pelajaran berupa buku-buku ke rumah sih..Programnya kaya di sekolah gitu..jadi ada schedule ya..dimulai dari nyanyi, terus nanti kegiatan belajar dengan lembar kerja gitu, lalu ada kegiatan seni kaya keterampilan, menari…Protokol kesehatan ya juga cukup OK, gurunya ikutan rapid test, teruspake APD lengkap.

Bagi yang mau tanya-tanya bisa langsung ke wa mreka di 081513449094 atau website ya di www.twinklestarseec.com atau ig ya di twinklestarsjkt 

23

Topic: Suggestions & Questions About Forum, Over Here!

Maaf admin mau bertanya. Kenapa tiba2 username berubah menjadi first name and last name ya? Aku pikir first name and last name hanya admin aja yang bisa liat. Ini sampai saya ganti dulu karena merasa riskan.

Apakah ini disengaja? Settingan forumnya dirubah.

In love with my 2 sons Pandu dan Dhira